TURİZM FAKÜLTESİ'NDE ÖĞRENİM GÖREN AZAMİ SÜRESİNİ DOLDURAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

Üniversitemizin "Azami Öğrenim Süresini Dolduran Ön Lisans ve Lisans Öğrencilerine Yapılacak İşlemlere İlişkin Uygulama Esasları" uyarınca azami süresini doldurmuş öğrencilere tanınan sınav hakkından yararlanmak isteyen öğrencilerin 31.01.2024 Çarşamba günü mesai bitimine kadar Fakültemiz Öğrenci İşleri Birimi'ne dilekçe ile şahsen ya da turizm@alanya.edu.tr adresine dilekçelerini imzalı bir şekilde mail göndererek başvurmaları gerekmektedir.

Başvuran öğrencilerin olması durumunda sınavlar Üniversitemizin akademik takviminde belirtilen 1. ek sınavlar: 05-07 Şubat 2024, ikinci ek sınavlar: 12-14 Şubat 2024 tarihleri arasında yüz yüze yapılacaktır. Sınav programı, başvurular tamamlandıktan sonra ilan edilecektir .

Azami Öğrenim Süresini Dolduran Ön Lisans ve Lisans Öğrencilerine Yapılacak İşlemlere İlişkin Uygulama Esasları'na ulaşmak için lütfen TIKLAYINIZ

Dilekçe Örneği için lütfen TIKLAYINIZ

İrtibat İçin: Arş. Gör. Dr. Egemen Güneş Tükenmez