GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE

GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE

Aşağıdaki dersleri alan öğrencilerin ilk hafta dersleri ders programında belirtilen saatlerde aşağıdaki dersliklerde olacaktır.
Temel Yemek Pişirme İİBF ISL203 NOLU DERSLİK
Türk Mutfağı ALTSO TURİZM MYO 103 NOLU DERSLİK
Ekmek Yapımı ALTSO TURİZM MYO 103 NOLU DERSLİK
Dünya Mutfakları ALTSO TURİZM MYO 103 NOLU DERSLİK
Pastacılık  ALTSO TURİZM MYO 103 NOLU DERSLİK
Şeker ve Çikolatalar ALTSO TURİZM MYO 202 NOLU DERSLİK
Süt ve Süt Ürünleri ALTSO TURİZM MYO 202 NOLU DERSLİK

  • 17 Eylül, 2021