2020/2021 AKADEMİK YILI GÜZ DÖNEMİ TURİZM FAKÜLTESİ VİZE SINAV PROGRAMI (17.11.2020 tarihinde güncellenmiştir! )

Turizm Fakültesi 2020/2021 Güz Dönemi Ara Sınav (Vize) Sınav Programı'nın güncel hali ekte sunulmuştur.Güncellenen dersler programda sarı renkli olarak işaretlenmiştir. Sınav programı ile ilgili dikkat edilecek hususlar:

1) Programdaki sınavlar, online sınav olacak şekilde planlanmıştır. Bu kapsamda online sınav yapılacak olan derslerin sınav tarihleri ve saatleri programdaki gibi olacaktır.

2) Ara Sınavı(Vize) proje, ödev teslimi ve benzeri şekilde yapmayı planlayan Öğretim Elemanları, sınav tarihlerini kendileri belirleyebilir. Ancak bu durumda öğrenciler ile Mergen sistemi üzerinden iletişime geçmelidir ve belirledikleri tarihi öğrencilere duyurmalıdır.

3) Öğrenciler, bu kapsamda sınavlar ile ilgili olarak dersin öğretim elemanları ile iletişime geçerek, sınavlarını ödev teslimi ve benzeri şekilde planlayan öğretim elemanlarından sınav tarihlerini öğrenmelidir.

• 17 Kasım, 2020