"2023-2024 TURİZM FAKÜLTESİ AZAMİ ÖĞRENİM SÜRESİNİ DOLDURAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE"

Üniversitemizin "Azami Öğrenim Süresini Dolduran Ön Lisans ve Lisans Öğrencilerine Yapılacak İşlemlere İlişkin Uygulama Esasları" uyarınca azami süresini doldurmuş öğrencilere tanınan sınav hakkından yararlanmak isteyen öğrencilerin 11.09.2024 Çarşamba günü mesai bitimine kadar Fakültemiz Öğrenci İşleri Birimi'ne dilekçe ile şahsen ya da turizm@alanya.edu.tr adresine örnekteki dilekçelerini imzalı bir şekilde mail göndererek başvurmaları gerekmektedir. Başvuran öğrencilerin olması durumunda 1. Ek Sınavlar 16-20 Eylül 2024 tarihleri arasında yüz yüze gerçekleşecektir. Sınav takvimi, başvurular tamamlandıktan sonra ilan edilecektir.

Azami Öğrenim Süresini Dolduran Ön Lisans ve Lisans Öğrencilerine Yapılacak İşlemlere İlişkin Uygulama Esasları'na ulaşmak için lütfen tıklayınız.

Dilekçe örneği için tıklayınız

Ek Sınavlar ile alakalı soru ve işlemler için:

Dr. Öğr. Üyesi Egemen Güneş TÜKENMEZ ( Turizm İşletmeciliği Bölümü)

Ögr. Gör. Samet Ak (Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü )

• 02 Eylül, 2024