Turizm Fakültesi
Hakkımızda
Tarihçe
Vizyon, Misyon ve Değerler
Akademik Personel
İdari Personel
Yönetim
Dekan
Dekan Yardımcıları
Fakülte Sekreteri
Bölüm Başkanlıkları
Dekanın Mesajı
Fakülte Kurulu
Organizasyon Şeması
Yönetim Kurulu
Komisyonlar
Kalite ve Akreditasyon Komisyonları
Bölümler
Turizm İşletmeciliği Bölümü
Bölüm Hakkında
Program Çıktıları
Ders Programı
Ders Kataloğu
Akademik Kadro
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
Bölüm Hakkında
Program Çıktıları
Ders Programı
Ders Kataloğu
Akademik Kadro
Turizm Rehberliği Bölümü
Bölüm Hakkında
Program Çıktıları
Akademik Kadro
Rekreasyon Yönetimi Bölümü
Bölüm Hakkında
BİLGİ PAKETİ
Turizm İşletmeciliği Bölümü
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
Öğrenci
Akademik Takvim
Ders İçerikleri
Mezun Takip Sistemi
Öğrenci Formları
Öğrenci Danışmanları
Öğrenci İşleri
Öğrenci Değişim Programları
Program ve Ders Bilgi Paketi Tanımları
Aday Öğrenci
Aday Öğrenci Rehberi
İç Kontrol
Görev Tanımları
Faaliyet Raporları
Hassas Görev Listesi
İş Akış Şemaları
Kamu Hizmet Envanteri
Kamu Hizmet Standartları Tablosu
Kalite
Açık Rıza/Aydınlatma Metinleri
Birim Değerlendirme Raporları
Genel Formlar
Komisyon Üyeleri
Dış Paydaş Toplantıları
Anketler
Turizm Fakültesi Bölüm Kalite Komisyon Üyeleri
Mevzuat
Yönergeler
Esaslar
Kılavuzlar
Politikalar
Kriterler
DekanaYaz
iletişim
EN
Hızlı Erişim
Fakülte Telefon Rehberi
Yemek Menüsü
E-Posta
Öğrenci E-Posta
Aday Öğrenci
Mezunlarımız
Kalite ve Akreditasyon Komisyonları
Yönetim
Dekan
Dekan Yardımcıları
Fakülte Sekreteri
Bölüm Başkanlıkları
Dekanın Mesajı
Fakülte Kurulu
Organizasyon Şeması
Yönetim Kurulu
Komisyonlar
Kalite ve Akreditasyon Komisyonları
Turizm Fakültesi Kalite Komisyonlarına Ulaşmak İçin Tıklayınız