TURİZM FAKÜLTESİ AİLESİ İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

• 22 Nisan, 2022
TURİZM FAKÜLTESİ AİLESİ İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

21 Nisan Perşembe günü Pegasos Royal Otel’de ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ekrem Kalan, ALKÜ Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Burçin Cevdet Çetinsöz, Turizm Fakültesi’nin akademik ve idari personeli ile ALKÜ Turizm Fakültesi öğrencileri iftar yemeğinde buluştu. İftar programında konuşma yapan ALKÜ Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Burçin Cevdet Çetinsöz “Bu hafta çok yoğun bir hafta geçirdik. Öncelikle mezunlarımızla buluştuk, voleybol maçımızı gerçekleştirdik ve ardından münazara etkinliğimizi düzenledik. Son olarak, iftar yemeği organizasyonu ile birlikte Turizm Haftası Etkinlikleri’nin kapanışını gerçekleştiriyoruz. Bundan sonra Turizm Fakültesi ailesi olarak hep birlikte daha güzel şeyler yapacağız.” dedi.