IS0 9001 Kalite Yönetim Sistemi iç tetkiki ve YÖKAK öz değerlendirmesi Turizm Fakültesinde gerçekleşmiştir.

• 11 Aralık, 2023

ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi İç Tetkiki ve YÖKAK Kalite Güvence Öz Değerlendirmesi bütünleşik olarak başarı ile gerçekleşmiştir. Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet KILIÇ hocamızın eşliğinde gerçekleşen öz değerlendirmede, Yükseköğretim Kalite Güvence standartları, ISO 9001 Kalite Yönetim Standartları, eğitim öğretim, iş birlikleri, paydaş ve öğrenci çalışmalarına dair geniş çapta değerlendirmelerde bulunulmuştur. Akreditasyon süreçleri hakkında kısaca bilgi paylaşan Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Burçin Cevdet ÇETİNSÖZ ve ekibine, ayrıca öz değerlendirme sürecine katkı sağlayan değerlendiricilerimize ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet KILIÇ hocamıza teşekkürlerimizi sunarız.