HER YIL GERÇEKLEŞTİRİLEN TEKNİK OTEL GEZİSİ BİR KEZ DAHA DÜZENLENDİ

• 18 Mayıs, 2022
HER YIL GERÇEKLEŞTİRİLEN TEKNİK OTEL GEZİSİ BİR KEZ DAHA DÜZENLENDİ

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Turizm Fakültesi, öğrencilerin otelin genel yapısını, işleyişini ve departmanlarını yakından görebilmeleri için Quattro Beach Resort & Spa Hotel’e teknik gezi düzenledi. 17 Mayıs 2022 tarihinde düzenlenen gezide öğrencilere Arş. Gör. Muhammet Necati Çelik eşlik etti. Teknik gezi otel yetkililerinin öğrencilere otelin genel alanlarını gezdirmesi ile başladı. Ardından öğrenciler için hazırlanan ikramların bulunduğu toplantı salonuna geçildi.  Toplantı salonunda mutfak, ön büro, kat hizmetleri ve yiyecek içecek departmanlarının müdürleri kendi departmanları hakkında öğrencilere bilgi vererek onların sorularını yanıtladı. Ayrıca, departmanlarına eleman seçerken dikkat ettikleri özelliklerden de bahsetti. Daha sonra, mutfak alanında kariyer yapmak isteyen öğrencilere otelin yiyecek ve içecek üretimi yapılan alanları gezdirildi. Departman müdürleri, öğrencilerin sektörde başarılı olabilmeleri için yabancı dil öğrenmeleri, yapılan işi severek ve isteyerek yapmaları ve dürüst olmaları gerektiğini vurguladı. Teknik gezi otel yetkilileri ve öğrencilerin toplu fotoğraf çektirmesiyle sona erdi.