GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ÖĞRENCİLERİNE TEKNİK GEZİ DÜZENLENDİ

GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ÖĞRENCİLERİNE TEKNİK GEZİ DÜZENLENDİ
  • 28 Kasım, 2022
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ÖĞRENCİLERİNE TEKNİK GEZİ DÜZENLENDİ

Fakültemiz Gastronomi ve Mutfak Sanatları 4. Sınıf Süt ve Süt Ürünleri dersi kapsamında Antalya 2. Organize Sanayi Bölgesinde Yörükoğlu Süt İşletmesine Doç. Dr. Özgür GÖLGE koordinatörlüğünde teknik gezi düzenlendi. Öğrencilerimize Fabrika mühendisleri tarafından tüm üretim hatları gezdirilerek, prosesler hakkında genel bilgiler verildi.