Almanya’da Dil Öğrenmek İsteyen Öğretim Elemanları ve Öğrencilere Yönelik Webinar

• 19 Aralık, 2023 | 11:00

Konrad-Adenauer-Stiftung Vakfının faaliyet alanlarının tanıtılacağı webinar 19 Aralık 2023 tarihinde düzenlenecektir. Almanya’da dil öğrenmek isteyen öğretim elemanları ve öğrencilere yönelik burs ve sertifika programlarının anlatılacağı webinar (zoom üzerinden) çevrimiçi olarak saat 11:00’de başlayacaktır.

Yaklaşık bir asırdır dünya çapında Uluslararası İlişkiler, Girişimcilik ve Burs destekleriyle var olan Konrad-Adenauer-Stiftung, Üniversitemiz bünyesinde öğretim üyelerimizi ve öğrencilerimizi de bu alanlarda desteklemektedir. Çalışma kapsamını, yöntemlerini ve destek verebilecekleri alanı daha net anlatabilmek adına kuruluşun Türkiye sorumlusu Sayın Walter Glos çevrimiçi seminerde misafirimiz olacaktır.
Bu seminerimize bütün Üniversitemizi davet eder 2024 yılında planlanan bursluluk ve sertifikasyon programlarından faydalanabilmelerini umut ederiz.