UZAKTAN EĞİTİM HAKKINDA

TÜM ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

25.03.2020 tarihinde Üniversitemiz internet sayfasında yayımlanan 24.03.2020 tarih ve 07/39 sayılı Senato kararı gereğince, tüm dünyada pandemi olarak ilan edilen Koronavirüs (COVID-19) Hastalığı sebebiyle 2019-2020 eğitim öğretim yılı bahar dönemi dersleri uzaktan eğitim yoluyla verilecektir. Bu kapsamda Turizm İşletmeciliği ve Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümlerinde verilecek tüm teorik dersler asenkron (eş zamansız) olarak başlayacaktır. Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Temel Yemek Pişirme II (2. Sınıf) ve Türk Mutfağı II (3. Sınıf) uygulamalı dersleri ise ileride belirlenecek ve duyurulacak bir tarihte verilecektir.

Ara sınav değerlendirmeleri dersi veren öğretim elemanın uygun gördüğü ve tercih ettiği test, ödev, proje vb. araçlar ile yapılacaktır. Yıl sonu sınavlarının ne zaman ve nasıl yapılacağı ise ileri bir tarihte duyurulacaktır.

Tüm öğrencilerimizin Üniversitemizin ve Fakültemizin internet sayfasında yapılacak olan duyuruları ve öğrenci bilgi sistemini düzenli olarak takip etmesi gerekmektedir.

• 27 Mart, 2020