FAKÜLTEMİZ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜNDE OKUYAN ÖĞRENCİLERİN SARF MALZEME ARAÇ GEREÇ GİDERLERİ HAKKINDA

Fakültemiz Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 2. 3. ve 4. sınıf öğrencilerinin, 2021 YKS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzunda yer alan “Yükseköğretim programları ile ilgili bazı özel koşul ve açıklamalara bu kılavuzda özet olarak yer verilmiştir. Adaylar, öğretim sırasında ödenecek olan ücretler, harçlar, burslar, burs devam koşulları, barınma, zorunlu hizmet, staj vb. bilgileri ilgili Üniversitelerden edinebileceklerdir. Adayların, tercihlerini belirlemeden önce tercih etmek istediği programların bulunduğu üniversitelerin internet sayfasında yer alan bilgileri dikkatle incelemeleri, koşullarla ilgili üniversitelerden ayrıntılı bilgi almaları yararlarına olacaktır.” hükümleri uyarınca 2021- 2022 Akademik Yılı Güz Dönemi mutfak giderlerini karşılamak üzere aşağıda bilgileri yer alan hesap numarasına -açıklama kısmına T.C. kimlik numarası, isim, soy isim (Dekontta öğrenci bilgileri mutlaka olmalıdır. Başka bir kişi tarafından yatırılan ücretlerde açıklama kısmına öğrenci bilgileri girilmelidir.) bilgilerini yazarak- Üniversitemiz kayıt haftası olan 06-13 Eylül 2021 tarihleri arasında yatırmaları ve banka dekontunu elden ya da turizm@alanya.edu.tr mail adresine ulaştırmaları gerekmektedir.

Fakültemiz Yönetim Kurulunun 23.08.2021 tarihli ve 21/03 sayılı kararı gereği 2021-2022 Akademik Yılı Güz Dönemi sarf malzeme araç – gereç gider ücreti:

2. SINIFLAR İÇİN 350 TL

3. SINIFLAR İÇİN 550 TL

4. SINIFLAR İÇİN 750 TL

Banka Hesap Bilgileri

Vergi Numarası: 0480588801

Hesap Adı: Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Strateji Gel. Dai. Bşk.

T.C. Ziraat Bankası Güllerpınarı Şubesi

TR61 0001 0023 4375 5039 9050 35

Not: Öğrenim ücretini yatıramayacak durumda olan öğrencilerin bu koşulu belirten dilekçe, KVKK Öğrenci Aydınlatma Metni ve resmi ekleri (fakirlik, yoksulluk belgesi vb.) ile birlikte Fakültemiz Öğrenci İşleri Birimine elden teslim etmeleri gerekmektedir.

Dilekçe örneği için lütfen tıklayınız.

KVKK Öğrenci Aydınlatma Metni için lütfen tıklayınız.

• 26 Ağustos, 2021