ÇEKİRDEKTEN FİNCANA KAHVE ETKİNLİĞİ

Gastronomi ve Mutfak Sanatı öğrencilerine özel olarak düzenlenecek olan Kahve Eğitimi 1 Mart Cuma günü saat 11:00 ‘de İşletme Fakültesi Konferans salonunda gerçekleşecektir. Etkinlik dört basamaklı bir sertifika programının ilk basamağını oluşturacaktır. Eğitim kapsamında kahve’nin tarihi, türleri, yetiştirilişi, kavurma ve demleme teknikleri gibi birçok konu ele alınacaktır. Eğitimi The Specialty Coffee Association üyesi ve Alanya Zero Coffe’nin sahibi Pouriya Ebrahimi gerçekleştirecektir. Eğitim İngilizce gerçekleşecek olup, tercüman vasıtasıyla simultane olarak Türkçeye çevrilecektir.

Not: Eğitim kısıtlarından dolayı etkinlik Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencilerine Özel olarak organize edilmiştir.

• 26 Şubat, 2019