AZAMİ ÖĞRENİM SÜRESİNİ DOLDURAN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

Üniversitemizin "Azami Öğrenim Süresini Dolduran Ön Lisans ve Lisans Öğrencilerine Yapılacak İşlemlere İlişkin Uygulama Esasları" uyarınca azami süresini doldurmuş öğrencilere tanınan sınav hakkından yararlanmak isteyen öğrencilerin 01.02.2023 Çarşamba günü mesai bitimine kadar Fakültemiz Öğrenci İşleri Birimi'ne dilekçe ile başvurmaları gerekmektedir. Başvuran öğrencilerin olması durumunda sınavlar 6-10 Şubat 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Sınav takvimi, başvurular tamamlandıktan sonra yayınlanacaktır.

Azami Öğrenim Süresini Dolduran Ön Lisans ve Lisans Öğrencilerine Yapılacak İşlemlere İlişkin Uygulama Esasları'na ulaşmak için lütfen tıklayınız.

2022-2023 Güz Dönemi Ek Sınavlarına Girebilecek Öğrenciler için lütfen tıklayınız.

• 25 Ocak, 2023