AFAD - GENÇLER VE GÖNÜLLÜLER YARIŞIYOR ETKİNLİĞİ

Fakültemizin değerli öğrencileri,
İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından AFAD Gönüllülüğünü arttırmak amacıyla Üniversitelerarası Arama Kurtarma Yarışması, Liseler Arası Resim ve Kompozisyon Yarışması ve Gönüllüler Arası Afet ve Gönüllülük Konulu Fotoğraf Yarışması olmak üzere üç farklı yarışma düzenlenecektir.
Bu kapsamda, planlanan üniversiteler arası Arama ve Kurtarma Yarışması, tüm illerimizdeki üniversitelerin katılımına açık olarak yapılacak olup; belirtilen yarışma, yedi coğrafi bölgemizde bölge şampiyonası ve yedi bölgede şampiyon olan takımların katılımı ile, Türkiye şampiyonası formatında düzenlenecektir.
Üniversiteler arası Arama ve Kurtarma Yarışması'na üniversitemizi temsil etmek üzere katılmak isteyen öğrencilerin başvuru süreleri, 23 Mart 2022 - 04 Nisan 2022 tarihleri arasında olup katılmak isteyen öğrencilerin belirtilen tarih aralığında ekteki form ile birlikte dekanlığımıza başvurmaları gerekmektedir. Tüm öğrencilerimize duyurulur.

• 01 Nisan, 2022