2022-2023 AKADEMİK YILI MEZUNİYET TÖRENİ

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi 2022-2023 Akademik yılı mezuniyet töreni, 16 Haziran 2023 tarihinde ALKÜ Kestel Yerleşkesi Amfi tiyatroda saat 18:00' da başlayacaktır. Mezuniyet töreni tüm akademik birimlerin katılımı ile gerçekleşecektir. Turizm Fakültesi'nde öğrenim gören ve mezuniyet törenine katılacak öğrencilerin aşağıdaki formu doldurması gerekmektedir.  Mezuniyet töreni için Kep ve cübbe temin edecek olan Turizm Fakültesi öğrencileri, hafta içi mesai saatleri içerisinde Turizm Fakültesi öğrenci işleri personeli Gülcan KAYA' dan TC kimlik kartı ya da sürücü belgesi teslim ederek kep ve cübbelerini alabilir. Öğrenciler sadece tek bir cübbe ve kep alabilmekte ve başkasının yerine kep ve cübbe teslimi yapılmamaktadır.

Mezun olacak tüm öğrencilerimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.
Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi
Turizm Fakültesi