2020-2021 BAHAR DÖNEMİ VİZE SINAV PROGRAMI

Turizm Fakültesi 2020/2021 Bahar Dönemi Ara Sınav (Vize) Sınav Programı için lütfen tıklayınız.

Sınav programı ile ilgili dikkat edilecek hususlar:

1) Programdaki sınavlar, online sınav olacak şekilde planlanmıştır. Bu kapsamda online sınav yapılacak olan derslerin sınav tarihleri ve saatleri programdaki gibi olacaktır.

2) Ara Sınavı(Vize) proje, ödev teslimi ve benzeri şekilde yapmayı planlayan Öğretim Elemanları, sınav tarihlerini kendileri belirleyebilir. Ancak bu durumda öğrenciler ile Mergen sistemi üzerinden iletişime geçmelidir ve belirledikleri tarihi öğrencilere duyurmalıdır.

3) Öğrenciler, bu kapsamda sınavlar ile ilgili olarak dersin öğretim elemanları ile iletişime geçerek, sınavlarını ödev teslimi ve benzeri şekilde planlayan öğretim elemanlarından sınav tarihlerini öğrenmelidir.

• 19 Mart, 2021