YURT DIŞI FIRSATLARI ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

• 22 Nisan, 2021
YURT DIŞI FIRSATLARI ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

Dünyanın en büyük gençlik ve liderlik gelişim organizasyonu olan AIESEC yetkilileri Benzade Melisa Yıldız, Ceren Duran, Hena Ekin Çapar ve Recep Tayip Hamarat öğrencilerimizle buluştu. AISEC yetkilileri 21 Nisan Çarşamba günü saat 15.30’da öğrencilerimize yurt dışı fırsatlarıyla ilgili çevrimiçi bir sunum yaparak bilgi verdi.  Belirli seviyede ingilizce bilgisine sahip olan öğrencilerimiz staj yaparak ya da gönüllü olarak AISEC'in programlarına katılabilecekler. Ayrıca yetkililer tarafından, AISEC kapsamında yurt dışına gidecek olan öğrencilerin 18-30 yaş aralığında olması gerektiği de belirtildi. AISEC programları sayesinde öğrencilerimizin yurt dışına giderek farklı konularda tecrübe edinebileceği, sosyal sorumluluk faaliyetlerinde yer alabileceği ve yeni kültürleri tanıma fırsatı yakalayabileceği vurgulandı. Etkinlik öğrencilerin sorularının yetkililer tarafından cevaplandırılmasıyla son buldu.