ÖĞRENCİMİZ MURAT KANKAYA’NIN BÜYÜK BAŞARISI

ÖĞRENCİMİZ MURAT KANKAYA’NIN BÜYÜK BAŞARISI
  • Turizm Fakültesi
  • 05 Aralık, 2019
ÖĞRENCİMİZ MURAT KANKAYA’NIN BÜYÜK BAŞARISI

Öğrencimiz Murat KANKAYA’nın Başarısı
Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 1’inci sınıf öğrencisi Murat KANKAYA, 15-17 Kasım 2019 tarihleri arasında Denizli Genç Aşçılar Derneği tarafından organize edilen ve Dünya Şefler Birliği ile Dünya Eurotoques Federasyonunun katılımıyla Denizli’de düzenlenen, 35 ülkeden 400 kadar yarışmacının katıldığı Uluslararası Gastronomi Festivalinde 2 klasmanda Üniversitemiz adına yarışarak 1 Gümüş ve 1 Bronz Madalyanın sahibi oldu. 
Hemen ardından 21-24 Kasım 2019 tarihlerinde Antalya’da Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu ile Dünya Şefler Birliğinin katılımı ile, 25’den fazla ülkeden toplam 4000’in üzerinde katılımcıyı ağırlayan GastroAntalya : Uluslararası Gastronomi Festivali kapsamında düzenlenen yarışmaya katılan Kankaya, bu yarışmada da üniversitemizi gururlandırarak yarıştığı 3 klasmanda 2 gümüş ve 1 bronz madalyanın sahibi oldu.
Turizm Fakültesi olarak öğrencimiz Murat KANKAYA’yı tebrik eder, kariyerinde ve eğitim hayatında başarılarının devamını dileriz.
Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü Dr. Öğr. Üyesi Emirhan YENİŞEHİRLİOĞLU’nun destekleri ile öğrencimiz Murat KANKAYA’nın yarıştığı klasmanlar ve elde ettiği başarılar şu şekildedir :
Denizli Uluslararası Gastronomi Festivali
Kanatlı Av Hayvanları ve Kümes Hayvanları Tabağı : Gümüş Madalya
Restoran Tatlı Tabağı : Bronz Madalya
GastroAntalya : Antalya Uluslararası Gastronomi Festivali
Restoran Makarna Tabağı : Gümüş Madalya
Restoran Ana Yemek Tabağı: Gümüş Madalya
Restoran Balık Tabağı : Bronz Madalya