GASTRONOMİ ÖĞRENCİLERİMİZDEN GLÜTENSİZ ÜRÜNLER

GASTRONOMİ ÖĞRENCİLERİMİZDEN GLÜTENSİZ ÜRÜNLER
  • Turizm Fakültesi
  • 16 Mart, 2020
GASTRONOMİ ÖĞRENCİLERİMİZDEN GLÜTENSİZ ÜRÜNLER

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerimiz; Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi’nin (ALKÜ) paydaşı olduğu SivilAnt Genç Gönüllüler Zirvesi 2.SivilAnt Günleri etkinlikleri kapsamında 5 Mart 2020 tarihinde Konaklı Titan Select Otel mutfağında hazırlamış oldukları glütensiz ürünleri katılımcıların beğenisine sundular ve Batı Akdeniz Çölyak Derneği yöneticileri ile de deneyimlerini paylaşarak farkındalık oluşturdular.