ALMANYA'DA TURİZM SEKTÖRÜNDE KARİYER FIRSATLARI SÖYLEŞİSİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

• 13 Mayıs, 2022
ALMANYA'DA TURİZM SEKTÖRÜNDE KARİYER FIRSATLARI SÖYLEŞİSİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

ALKÜ Turizm Fakültesi tarafından Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Osman Çulha'nın katkılarıyla düzenlenen söyleşide, Almanya'nın önde gelen firmalarından Kanne Group, turizm sektöründe kariyer fırsatları ile ilgili bilgi vermek için öğrencilerimizle buluştu. Söyleşi 13 Mayıs 2022 tarihinde ALTSO Turizm Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu'nda düzenlendi. Söyleşiye ALKÜ Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Burçin Cevdet Çetinsöz, ALTSO Turizm MYO Müdürü Doç. Dr. Özgür Gölge ve Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Doç. Dr. Oğuz Nebioğlu’nun yanı sıra üniversitemizin farklı birimlerinde görev yapan öğretim üyeleri ve Almanya'da konaklama ve yiyecek-içecek alanında kariyer yapmak isteyen üniversitemizin farklı bölümlerinde okuyan öğrenciler de katıldı. Şirket yetkilileri Kanne Group bünyesinde yer alan turizm ve gastronomi alanlarında faaliyetlerini sürdüren markalarını tanıttı. Almanya’da ilgili alanlarda kariyer yapmak isteyen öğrencilerin hangi şartlara sahip olması gerektiği konusunda da bilgi verildi. Ayrıca, ilerleyen dönemlerde Kanne Group ile farklı alanlarda işbirliği yapılabileceği konusunda da görüşmeler yapıldı.

İş başvurusu yapmak isteyenler için link: https://kanne-group.com/en/careers/

Kanne Group Bünyesinde Yer Alan Markalar