5. TURİZM SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

5. TURİZM SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
  • Turizm Fakültesi
  • 02 Temmuz, 2021
5. TURİZM SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

5. TURİZM SEMİNERİ

Turizm Seminerlerinin beşincisi 01 Temmuz 2021 Perşembe günü saat 14:00’da gerçekleştirilmiştir. Seminer kapsamında Arş. Gör. Burcu KARASAKALOĞLU Google Meet üzerinden çevrimiçi olarak “Doğrudan Yabancı Sermaye Yatırımları ve Turizm: Yatay Kesit Analizi” başlıklı araştırmasını sunmuştur.

4. TURİZM SEMİNERİ

Turizm Seminerlerinin dördüncüsü 16 Haziran 2021 Çarşamba günü saat 15:00’da gerçekleştirilmiştir. Seminer kapsamında Arş. Gör. Onur OKU Google Meet üzerinden çevrimiçi olarak “Havayolu Şirketleri Mobil Uygulamalarının Hizmet Kalitesinin Önem-Performans Analizi ile Değerlendirilmesi” başlıklı araştırmasını sunmuştur.

3. TURİZM SEMİNERİ

Turizm Seminerlerinin üçüncüsü 26 Mayıs 2021 Çarşamba günü saat 14:00’da gerçekleştirildi. Seminer kapsamında Dr. Öğr. Üyesi Tolga GÜL Google Meet üzerinden çevrimiçi olarak “TPE'nin Coğrafi İşaretli ve Aday İşaretli Gıdaları Üzerine Bir İnceleme ve Türkiye Gastro Rotaları Önermeleri” başlıklı araştırmasını sundu.

2. TURİZM SEMİNERİ

Turizm Seminerlerinin ikincisi 5 Mayıs 2021 Çarşamba günü saat 16:00’da gerçekleştirildi. Google Meet üzerinden çevrimiçi olarak yapılan seminer kapsamında Arş. Gör. Muhammet Necati ÇELİK  “Müze Deneyimini Etkileyen Olumsuz Faktörlerin Belirlenmesi: Antalya Müzeleri Örneği” başlıklı araştırmasını sundu.

1. TURİZM SEMİNERİ

Turizm Seminerlerinin ilki 07.04.2021 Çarşamba günü saat 16:00’da gerçekleştirildi. Seminer kapsamında Arş. Gör. Egemen Güneş Tükenmez ‘’Turizm Kaynak Pazar Yapısının Türkiye’nin Turizm Gelirlerinin Değişkenliğine Olan Etkisi’’  başlıklı sunumunu yaptı.