15-22 NİSAN TURİZM HAFTASI ETKİNLİKLERİ

15-22 NİSAN TURİZM HAFTASI ETKİNLİKLERİ

1. ETKİNLİK

PANDEMİ DÖNEMİNDE VE SONRASINDA TURİZM TEMALI PANEL ETKİNLİĞİ

15-22 Nisan Turizm Haftası kapsamında fakültemizde “Pandemi Döneminde ve Sonrasında Turizm” temalı bir panel gerçekleştirilecektir. Panele Güney Florida Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Cihan ÇOBANOĞLU, Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı, Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) ve Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) Yönetim Kurulu Üyesi Burhan SİLİ, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkan Yardımcısı Ali BİLİR ve Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (POYD) Başkanı Ülkay ATMACA katılacaktır. Panel 20 Nisan 2021 tarihinde saat 15:00’da başlayacaktır. Turizm haftası kapsamında düzenlenen etkinliğimize herkes davetlidir. Etkinlik Google Meet üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleştirilecektir.

Katılım linki: meet.google.com/pzm-pkve-kwx

Etkinlik afişini indirmek için lütfen tıklayınız.

2. ETKİNLİK

AIESEC İLE YURT DIŞI FIRSATLARI ETKİNLİĞİ

Dünyanın en büyük gençlik ve liderlik gelişim organizasyonu AIESEC seni çağırıyor!

21 Nisan Çarşamba 15.30’da fakültemizde AIESEC’in tanıtılacağı ve yurt dışı fırsatlarıyla ilgili bilgi verileceği çevrimiçi bir sunum gerçekleştirilecektir.

Sen de yurt dışında STAJ yapmak ya da gönüllü olmak istiyorsan sadece bugüne özel fırsatları kaçırma!

Katılım linki:

Join Zoom Meeting