Fast Access

2020-2021 SPRING SEMESTER 2nd ADDITIONAL EXAMS

2020-2021 SPRING SEMESTER 2nd ADDITIONAL EXAMS

Üniversitemiz Ön Lisans ve Lisans Eğitim -Öğretim ve Sınav Yönetmeliği 14. Maddesine istinaden 12 - 16 Temmuz 2021 tarihleri arasında yapılacak olan 2. Ek Sınavlardan sorumlu olan öğretim üyeleri ile öğrenciler ekli tabloda belirtilmiş olup, ilgili tarih aralığında yapılacak olan sınavların;

  •  2. Ek Sınavların 12 - 16 Temmuz 2021 tarihleri arasında, Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden   (https://obs.alanya.edu.tr/) yapılması ve Sınavı yapılacak derslerin sınav evrakı ve süresi ilgili dersin öğretim üyesi tarafından sınavdan önce öğrencilere bu sistem üzerinden bildirmesi gerekmektedir. 

 

  • 12 - 16 Temmuz 2021 tarihleri arasında yapılacak olan 2. Ek Sınavlardan sorumlu öğrenciler sınava ilişkin bilgileri Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden (https://obs.alanya.edu.tr/) üzerinden takip etmeleri gerekmektedir.

 

  • Sınavlar Öğrenci Bilgi Sistemi [OBYS) üzerinden dosya eklenerek yapılacaktır.

 

 

 

Ek sınavlar akademik takvimde belirtildiği şekilde 12 - 16 Temmuz tarihleri arasında uzaktan yapılacak olup; sistemine gerekli tanımlama Dekanlığımızca yapılmıştır. Sınavların Öğrenci Bilgi Sistemi  (https://obs.alanya.edu.tr/) veya kurumsal mail adresiniz üzerinden yürütülmesine  karar verilmiş olup; sınav programı ve sınav görevlendirme listesi ekte sunulmuştur.

 

2. Ek Sınavlara Girecek Öğrenci Listesi için lütfen tıklayınız.

2. Ek Sınavların yapılacağı sınav programı için lütfen tıklayınız.

 


  • 07 July, 2021