YURT DIŞINDA EĞİTİM VE KARİYER OLANAKLARI ETKİNLİĞİ

YURT DIŞINDA EĞİTİM VE KARİYER OLANAKLARI

2021-2022 BAHAR DÖNEMİ AÇILIŞ DERSİ

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Turizm Uygulama ve Araştırma Merkezi bünyesinde 2021-2022 Bahar Dönemi Açılış Dersi olarak “Yurt Dışında Eğitim ve Kariyer Olanakları” etkinliği 23 Şubat 2022 tarihinde 15:30’da İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirilecektir.

Öğrencilerimizin uluslararası tecrübe kazanması ve kendilerini geliştirmesini amaçlayan dersi Güney Florida Üniversitesi Turizm ve Teknoloji Liderliği Fakültesi Dekanı ve Turizm Kürsüsü Başkanı Sayın Prof. Dr. Cihan ÇOBANOĞLU ile Cultural Exchange Bridge Genel Müdürü Sayın Cihan KEYİF birlikte icra edecektir. Aynı zamanda Turizm Teknolojisi Araştırma Merkezinin Müdürlüğünü yürüten Prof. Çobanoğlu yurt dışında eğitim fırsatları hakkında bilgi ve birikimlerini paylaşırken, work & travel ile yurt dışında çalışabilme ile üniversite sertifika eğitimini entegre etmeyi amaçlayan Cultural Exchange Bridge Genel Müdürü Cihan KEYİF konu hakkında bilgi sunacaktır.

Künye:

ALKÜ TURAM 2021-2022 BAHAR DÖNEMİ AÇILIŞ DERSİ

“YURT DIŞINDA EĞİTİM VE KARİYER OLANAKLARI”

Prof. Dr. Cihan ÇOBANOĞLU – Güney Florida Üniversitesi

Cihan KEYİF – Cultural Exchange Bridge