MEZUN KONUMUNDA OLUP TEK DERS SINAVINA GİRMEYE HAK KAZANAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

1- Mezun konumunda bulunan fakültemiz öğrencilerinden tek dersten başarısız olanlar (devamsızlık nedeniyle kalanlar hariç) ile mezun olabilmek için kayıtlı oldukları eğitim-öğretim programındaki tüm derslerden başarılı oldukları halde agnoları 2,00'nin altında olması nedeniyle mezun olamayan öğrencilerin, agnolarını yükseltmek amacıyla başarılı oldukları bir dersten dilekçe ile başvurmaları halinde ilgili kurul kararıyla tek ders sınavı yapılacaktır.

2- İlgili sınavlar 7 Ekim 2021 Perşembe günü saat 16.15’te yüz yüze olarak İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi binasında turuncu amfide yapılacaktır.

3- İlan edilen listede ismi olmadığı halde, mezun konumunda olup daha önce devamsızlık haricinde kaldığı tek dersten gireceği sınavla mezun olabilecek olan öğrencilerimizin, tek ders sınavına girme taleplerini içeren ıslak imzalı dilekçeyi 4 Ekim 2021 Pazartesi günü mesai bitimine kadar turizm@alanya.edu.tr adresine mail olarak göndermeleri gerekmektedir.

Sınava girecek öğrencilere ilişkin listeye ulaşmak için tıklayınız.

Tek ders sınavı dilekçe örneği için tıklayınız.

• 30 Eylül, 2021