GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE (03.02.2022)

GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE (03.02.2022)

Aşağıdaki dersleri alan öğrencilerin ilk hafta dersleri ders programında belirtilen saatlerde aşağıdaki dersliklerde olacaktır.

 

DERS DERSLİK
Temel Yemek Pişirme 2 ALTSO Turizm MYO D110 Nolu Derslik
Türk Mutfağı 2 İİSBF 203 Nolu Derslik
Dünya Mutfakları 2 İİSBF 204 Nolu Derslik
Pastacılık 2 ALTSO Turizm MYO D110 Nolu Derslik
Yaratıcı Yemek Yapımı İİSBF 204 Nolu Derslik

 


  • 03 Şubat, 2022